Vendi i vetëm ku
mund të gjeni gjithqka që ju duhet

Speedy-ks ?

Per momentin operojmë vetëm ne Prishtinë

Kërko

Kërko produktet që dëshironi

Shtoje në shportë

Shtojini në shportë produktet që e dëshironi

Porosit

Porositi produktet që ju i dëshironi


Ne ua sjellim në shtëpi

Produktet e porosituar ua sjellim në shtëpi pa pagesë

Speedy-ks

Speedy - Explore Screen Speedy - Search Screen Speedy - Products information Screen Speedy - Chat Screen Speedy - Profile Screen Speedy - Liked Products Screen

Mijera produkte në kategori të ndryshme

Pije
Ushqim
Teknologji
Perime
Cookies
Akullore
Veze
Buke
Gjera Sportive
Maica
Coffee
Pizza

Shkarko falas

Speedy-ks është vendi i duhur për t'i gjetur gjërat shpejtë dhe në menyrë të lehtë!

Na kontaktoni

Mirëpresim kontaktimin tuaj.